De Ruimte Tussen Ons En De Schepper Sluiten

g8Twee vragen die ik heb ontvangen over de relatie van een persoon met de Schepper en de studie van Kabbalah:

Vraag: Ik studeer Kabbalah maar nu voel ik me heel ver van de Schepper vandaan. Het is alsof ik in een plaats ben waar hij niet bestaat. Het voelt leeg en het maakt me verdrietig omdat ik weet dat Hij ergens is, maar ik kan hem niet vinden. Is dit normaal?

Mijn Antwoord: Wat jij voelt is waar en daarom is het normaal. Nu moet je deze woestijn veranderen in het land van melk en honing. Je moet door het woestijn heen naar het Land van Israël, de staat waarin een persoon in verbinding staat met de Schepper.

Vraag: Ik ben in een vreemde toestand waar ik was afgesloten van alles: de lessen, de groep en de boeken, voor een week en toen kwam ik hier terug met een grote behoefte meer te willen leren en een verbinding maken. Maar nu ben ik weer afgesloten. Kunt U mij advies geven wat ik moet doen en kan dit iets te maken hebben met mijn corporale ambities en dromen?

Mijn Antwoord: Dit is een gemeenschappelijk proces en dat zal blijven totdat je één groot constant verlangen krijgt en de Schepper hierin voelt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed