De Meest Belangrijke Noodzakelijkheid Van Het Leven

essentialGeloof boven rede is het nieuwe systeem van relaties die opgericht moet worden in deze wereld, omdat we zonder dit systeem nooit een verbinding kunnen opbouwen tussen ons welke noodzakelijk is voor onze overleving. De nieuwe toestand van de mensheid dat vandaag de dag aan het licht komt is niet alleen een ontdekking dat de wereld globaal en integraal is, maar ook een besef dat we de Hogere Kracht (de Schepper) moeten leren kennen. Hij moet de bepalende kracht zijn die ons met elkaar zal verbinden en met alle niveaus van de werkelijkheid (stilstaand, vegetatief, dierlijk en mens).

Wanneer deze kracht de ruimte tussen ons vult, zijn we in staat om onszelf te redden. Anders zijn we nooit in staat om dit te doen. Zelfs met de dood voor ogen, zullen we niet in staat zijn om verbinding met elkaar te maken op de manier dat de natuur van ons eist. Door de crisis laat de Schepper ons zien dat Hij niet bij ons is: dit wordt ook wel genoemd ” het breken van de gemeenschappelijk ziel”.

We moeten ontdekken dat het enige dat wij nodig hebben de Schepper is, de Kracht die zich zal openbaren om de ruimte op te vullen tussen ons en om alle delen van het universum met elkaar te verbinden op de juiste manier. Deze Hoge Kracht is absoluut de meest belangrijke noodzakelijkheid in iedereen zijn leven. Iedereen zal zich realiseren dat zonder deze Hogere Kracht, we simpelweg niet in staat zijn te overleven.

Op hetzelfde manier dat we ons nu bewust gaan worden dat we met elkaar moeten verbinden en anderen voelen zoals we onszelf voelen. Anders zullen wij de natuur vernietigen en onszelf schade toebrengen door anderen schade aan te brengen, omdat we allemaal zijn verbonden.

Dit is het besef dat Kabbalah wil onthullen en toelichten, zodat mensen het zich makkelijk en sneller kunnen realiseren.

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed