Een Uitnodiging Om Op Te Klimmen Naar Het Volgende Niveau

Lange tijd geleden begon ik les te geven. Jarenlang bestudeerden we samen met de groep de wetenschap van Kabbalah. Ook al lazen we de artikelen van Kabbalisten, we realiseerden ze niet volledig, totdat we enige jaren geleden door de wereldwijde crisis werden getroffen.

Vanaf 2005 ongeveer, begonnen we ons te richten op de correcte structuur van de groep. Daar voelden we de druk en we realiseerden ons, dat dit precies was wat we nodig hadden om de methode te verwerkelijken en de spirituele wereld binnen te gaan.

Het feit is, dat de wereld toen nog geen crisis had meegemaakt. We konden toen nog niet voelen op wie of wat we onze acties moesten richten. Maar tijdens de crisis voelde onze groep een acute, zelfs dramatische behoefte om de methode onmiddellijk in praktijk te brengen, zodat we een voorbeeld voor de wereld konden zijn.

Elke dag moeten we werken aan de versterking van onze innerlijke eenheid en aan externe verspreiding. Beetje bij beetje moeten we het nieuws naar buiten brengen dat er een methode van correctie bestaat. Uiteindelijk is de crisis die de wereld overspoelt een uitnodiging van de Natuur om naar het volgende niveau op te stijgen.

We zouden ons niet als koppige kinderen moeten gedragen die niet naar hun moeder willen luisteren. In alles wat ons overkomt zouden we een ongekende kans moeten zien: Er gaan deuren voor ons open die ons de kans geven om uit deze kleine, beperkte wereld te stappen, die volledig doordrongen is van lijden en eindigt met de dood, en we kunnen een extern bestaan binnentreden, een wereld, die verlicht wordt door het Hogere Licht. Dit moeten we uitleggen en daarmee illustreren dat dit samen, in een groep, gedaan kan worden.

De wetten van de groep kunnen zelfs in deze wereld worden gezien. Want de wereld onthult zichzelf als een integraal systeem waarin alle onderdelen met elkaar verbonden zijn. Door dat te observeren kunnen we zien wat er van ons wordt gevraagd

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed