Een Speciale Remedie Om De Schepper Te Ontdekken

laitman_214Vraag: Wat is de Scheppingskracht en waarvoor dient het programma? Worden wij voorbereid op iets wat achter alles wat gebeurt verborgen is?

Antwoord: Jazeker! Wij worden erop voorbereid om de Schepper te ontdekken in deze wereld. De wijsheid van Kabbalah is hiervoor bedoeld want het is de bedoeling dat ieder mens de Schepper ontdekt. De Schepper (Bore) betekent: “Bo Re” (Kom en zie). Zo noemen wij het omdat de mens komt en ziet.

Vraag: Wat moeten we komen zien?

Antwoord: We moeten spiritualiteit bereiken, leren voelen, onszelf openen met behulp van twee tegengestelde krachten waartussen we het hogere systeem ontdekken en de essentie van het innerlijke programma daarvan. Dit noemen wij de Schepper. Dit is de meest waarachtige wijsheid (wetenschap), daarom noemen wij het de wijsheid van Kabbalah. Deze ontdekking bereik je op een wetenschappelijke manier, zoals in elke andere wetenschap.

Vraag: Wat moet een mens doen om in dit systeem door te dringen, in deze ‘computer’?

Antwoord: Niets anders dan de aanbevelingen en het advies van de Kabbalisten opvolgen: Kom en leer, doe mee aan activiteiten die het zesde zintuig ontwikkelen dat je helpt om de Schepper te ontdekken, de Hogere Wereld. Een mens zal een nieuwe realiteit voelen, net zoals hij deze wereld voelt, die Hogere Wereld bestuurt ons, is bij ons en organiseert alles voor ons.

Vraag: Kunt u mij een ‘speciale behandeling’ geven om me te helpen om in deze ‘computer’ door te dringen?

Antwoord: Dat zijn we nu precies aan het doen. Maar daarvoor moet je er wel wat energie in steken. Kom en leer, doe mee aan allerlei activiteiten die je zintuigen openen. Dan zul je het systeem gaan voelen waardoor je geactiveerd wordt. Alles wordt voor je geopend.

Vraag: Leren we over dit systeem als wij de wijsheid van Kabbalah bestuderen?

Antwoord: Ja! Dit wordt genoemd: “De Schepper onthullen aan Zijn schepselen in deze wereld”, het systeem van het Hogere Bestuur onthullen aan iedereen die op deze aarde leeft.

Vraag: Is de wijsheid van Kabbalah een soort filosofische stroming?

Antwoord: Nee. Filosofie gaat over denken en redeneren zonder dat het enig werkelijk resultaat brengt in ons leven, de wijsheid van Kabbalah is een heel praktische wetenschap. Deze wijsheid onthult de Hogere Wereld aan een mens en onderwijst hem hoe hij op de juiste wijze met zijn leven kan omgaan.

From Israeli Radio Program 103FM, 2/15/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed