Het Systeem Van Verbinding Met De Universele Natuur

alone.jpgEen vraag die ik ontving: Wat is de verbinding tussen het Boek van Zohar en de complete natuur?

Mijn Antwoord: Het Boek van Zohar legt uit hoe te verbinden met de universele en perfecte natuur, hoe te vragen, te eisen en deze speciale kracht van verbinding te voorschijn halen om mij te beïnvloeden. Het Boek van Zohar is een bindende schakel tussen mij en alles van de natuur; zonder deze schakel, heeft een persoon in deze wereld hiermee geen verbinding.

Nu ik ontdek dat de natuur globaal is, dat de hele wereld een globale stad is waarin iedereen met elkaar verbonden is, dan realiseer ik me dat ik van iedereen afhankelijk ben. Als ik van iedereen afhankelijk ben, dan wens ik hetzelfde te zijn als zij, om met ze samen te zijn als een vriend en iedereen behandel met goedheid en voor hun om hetzelfde met mij te doen. Zo, hoe bereik ik dit?

Om dit te bereiken moet ik weten hoe ik met ze kan verbinden. Ik heb begeleiding nodig, een handleiding van verbinding. De gids moet me laten zien hoe ik een verbinding met een groep mensen neerzet, hoe ik ze benader en met ze praat; de instructies moeten laten zien wat zij van mij nodig hebben en wat ik van ze nodig heb.

Deze handleiding van verbinding, het Boek van Zohar, onthult dit hele systeem van verbinding tussen een persoon en de natuur, zodat de natuur, de Schepper, een persoon zal beïnvloeden en naar hem zal veranderen in een integraal deel van de natuur.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: