Waarom Deelnemen Aan De Dagelijkse Kabbalah Lessen?

is-correction-possible-without-a-man21Een vraag die ik heb gekregen: Hoe kan ik het Omringende Licht het meest benutten – door de Dagelijkse Kabbalah Lessen, de televisie programma’s of andere types media?

Mijn Antwoord: Op dit moment is het krachtigste middel hiervoor de Dagelijkse Kabbalah Les. Vooral voor de beginners. De enige manier om het Omringende Licht te ontvangen en de kracht van eenheid te verwerven is door middel van het studeren. Niets anders komt in de buurt.

Baal HaSulam schrijft in punt 4 van “Introductie tot Talmud Eser Sefirot” dat de Schepper de hand van een persoon op het spirituele pad legt en tegen hem zegt: “Kies dit pad!” – Hij brengt de persoon naar de groep, de boeken en de leraar zodat hij het doel van de schepping zou verwezenlijken. Maar dit is alleen mogelijk als de persoon de Dagelijkse Kabbalah Lessen als middel hiervoor gebruikt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed