Kabbalah Over Heiligen En Hersentransplantaties

crisis5Een vraag die ik heb gekregen: Zijn er mensen die in Kabbalah als heilige beschouwd worden? Bestaat dit concept? Hoe kunt u het verschijnsel van relikwieën die niet vergaan verklaren? Dit is een concept dat in verschillende religies bestaat. Is het mogelijk dat deze mensen de kwaliteit van absolute liefde en schenking verworven hebben tijdens hun leven, en dat ze daarom niet dood zijn gegaan, maar hun ziel slechts hun lichaam heeft verlaten? Wordt dit als heiligdom beschouwd?

Mijn Antwoord: Het lichaam is een dier dat uiteindelijk doodgaat en uiteenvalt in primaire elementen. En de ziel heeft geen betrekking tot het lichaam. Zelfs Baal HaSulam zei vroeger: “Het kan me niet boeien waar ze mijn zak botten begraven”.

Een heilig persoon is iemand die gelijkwaardigheid met de Schepper bereikt tijdens zijn leven in deze wereld, door het ontwikkelen van zijn verlangen om “de ander lief te hebben als zichzelf”. Wat het lichaam betreft, kan men iedere transplantatie uitvoeren, men kan elk lichaamsdeel vervangen en zelfs bloed transfusies uitvoeren. Dit zal op geen enkele manier de ziel beïnvloeden. Artsen kunnen nu al het hart vervangen, en snel zullen ze zelfs hersentransplantaties uit kunnen voeren. Dit komt doordat onze informatie niet in de hersens opgeslagen wordt, maar in het veld eromheen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Oosterse Leringen Houden Geen Verband Met Kabbalah
Laitman.nl Artikel: Wat Is De Ziel?
Laitman.nl Artikel: Ben Ik Een Mysticus Of Een Profeet?

Engelstalig:
Interview with the Future: Part 4 Contact with the Upper One.”Adhesion with the Creator”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed