Het Actieve Deel Van De Mensheid Moet Zich Verenigen

wordsEen vraag die ik ontvangen heb: De crisis heeft een ideologische en politieke leegheid van de gehele samenleving blootgelegd. De roep van de tijd is voor het actieve deel van de mensheid (politici, zakenmensen, wetenschappers en artiesten) om een project op te zetten dat de beschaving zal herbouwen. Het probleem is dat ze niet over ideëen beschikken. Gelooft u dat het mogelijk is voor ons om door te dringen aan dit actieve deel van de mensheid?

Mijn Antwoord: Wat ik zie, is dat het noodzakelijk is om allen te verenigen die geloven dat de crisis overwonnen kan worden door de correctie van de mens. Dit wil zeggen, dat het overwonnen kan worden door een correcte verhouding te scheppen tussen de mensen, die in overeenstemming is met de Natuurwetten die betrekking hebben op één enkel gesloten systeem – het systeem waar we onszelf na al onze ontwikkeling opeens in bevinden.

Het beste zou zijn om een internationale groep te maken – het actieve deel van de mensheid, die de spirituele expert of de overheid van de wereld zou worden. Daarom is het noodzakelijk op zoek te gaan naar zulke mensen.

Ik vraag aan je om me materialen toe te zenden, die volgens jouw mening, correct de reden voor de crisis weergeven of de oplossing ervoor.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Our Future Security Depends on the Dissemination of the Wisdom of Kabbalah
Lesson on Article “Attaining the Unity of the Universe”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed