Het coronavirus verandert de realiteit, deel 6

Wat moet een mens in de nieuwe wereld weten?

Vraag: Wat moet een mens weten in de nieuwe wereld waarin we ons plotseling bevinden?

Antwoord: Er is bestaat maar één goede actie: dichter bij elkaar komen, en één slechte actie: elkaar afwijzen en afstand nemen van elkaar.

Vraag: Zal het helpen als ik het doel van het bestaan ​​weet en de oorzaken van het coronavirus aan mezelf kan uitleggen?

Antwoord: Het is heel eenvoudig. Het coronavirus en alle overige problemen die zich tussen ons zullen voordoen, zijn namelijk het resultaat van onze verkeerde verbindingen. Daarom is het niet nodig om wijs te zijn of iets speciaals te leren. Eén voorbeeld van onze slechte, onderlinge verbindingen is al genoeg.

Vraag: Stel dat iemand naar ons programma heeft geluisterd, en dan? Moet hij dan zeggen: “Dat is het, vanaf nu ga ik met iedereen goed om”?

Antwoord: Dit zal hem niet helpen, want hij kan zijn aard niet veranderen. Mensen kunnen hun aard alleen veranderen door zich regelmatig positief te laten beïnvloeden. Daarvoor moeten zij regelmatig naar onze zender luisteren en hun gedachten en gevoelens daardoor laten zuiveren.

Vraag: Bedoelt u dat we moeten leren om met elkaar in de juiste verbinding te staan?

Antwoord: Natuurlijk

Vraag: Zou het zo kunnen zijn dat we niet meer terugkeren naar de oude wereld waarin we leefden, en dat dit virus niet stopt?

Antwoord: Natuurlijk.

Vraag: Er bestaat echter een mening dat het over een paar weken warmer wordt en dat alles dan goed komt. Wie weet? De mensheid heeft al veel dergelijke rampen meegemaakt.

Antwoord: Dan komt er iets anders. De natuur zal ons niet met rust laten. Het zal uit het niets ontstaan, zoals dit virus. Wie had gedacht dit zou verschijnen? Het deed zich zo plotseling en onverwacht voor. Toen we bijvoorbeeld eind februari de Wereld Kabbalah Conventie in Israël hielden, was er nog niets aan de hand. En toen we het congres een week later beëindigden, was er in Israël en in de hele wereld al paniek.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/04/coronavirus-is-changing-reality-part-6/

From KabTV’s “Coronavirus is Changing Realty, Part 6,” 3/12/20

Related Material:

Coronavirus Is Changing Reality, Part 5

Coronavirus Is Changing Reality, Part 4

Coronavirus Is Changing Reality, Part 3

Filed under: Coronavirus, Crisis, Globalization, Health | Add Comment →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed