In Memoriam Charlie Wood

Afgelopen nacht is een dierbare, geliefde student van mij en een grote speciale vriend van ons allemaal, heengegaan. Charlie’s hart raakte ons allen door zijn muziek en door zijn toewijding aan zijn vrienden, aan heel Bnei Baruch en aan mij. Een congres in Amerika zonder Charlie Wood is absoluut niet hetzelfde als voorheen.

Wij weten echter allemaal dat alles wat de Schepper doet voor ons bestwil is en voor het bestwil van de wereld. Charlie ging heen omdat zijn deel in Adam HaRishon dit nodig had om dichterbij Dvekut met Hem te komen, daarom moeten we blij zijn voor Charlie en voor de Schepper.

Tegen Debbie, de geliefde vrouw van Charlie, wil ik zeggen: “Je toewijding aan Charlie en aan het Doel is een voorbeeld voor ons allen. Besef alsjeblieft dat wij van je houden, we zijn je familie en we zijn hier voor jou. Ik bid om kracht voor je en dat je je altijd zult herinneren dat er geen ander is dan Hij, dat Hij goed is en goed doet, dat alles wat Hij doet, bedoeld is om jou, Charlie, en ons allen, dichter bij Hem te brengen, zelfs als wij niet kunnen begrijpen hoe.”

Zulk leed moet onze inspanningen om ons te verenigen sterker maken dan ooit. Ik doe een beroep op de vrouwen van de wereld Kli , vooral op de vrouwen in Amerika, om onze vriendin Debbie te helpen en haar kracht te geven. Als wij haar uit haar grote verdriet kunnen tillen, tillen wij onszelf op naar spiritualiteit.

Hug,

Rav Laitman

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed