Houd Rekening Met Het Volgende

Dr. Michael LaitmanReactie: Wij hebben als voorbereiding op het Congres in St. Petersburg aan alle vrouwen gevraagd om een gezamenlijk gebed voor de mannen te schrijven.

Antwoord: Het is een goed idee om een brief naar de mannen te schrijven, maar jullie moeten de hoop dat jullie zullen slagen niet van hen verwachten als jullie niet zelf zover kunnen komen dat je samenvalt met de spirituele eigenschap van geven. Het is onmogelijk om een spirituele eigenschap aan iemand anders door te geven, dit kan zelfs niet tussen man en vrouw die we toch als één lichaam beschouwen, want om werkelijk één lichaam in spiritualiteit te zijn, moeten ze samen in eenheid opgaan. Een vrouw is een persoon, geen aanhangsel van de man!

From the Workshop for Women, 7/5/2013

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed