Het Zohar Congres 2010 Was Een Echt Wonder

clip_image001Een vraag die ik ontving: Wat voor een spirituele vooruitgang hebben wij gekregen bij het Zohar congres 2010 die vorige week werd gehouden?

Mijn Antwoord: Wij zijn door enorme veranderingen gegaan. Ik voelde dat de natie van Israël niet simpelweg het Boek van Zohar had gekregen, maar erna toe teruggekeerd was. Het was niet de ontvangst van iets nieuws, maar de vreugde van mensen die terug vonden wat zij ooit verloren hadden.

Misschien kunnen zij niet eens verklaren wat er met hen gebeurd is, maar ik zag dat dit precies is wat hun ziel heeft ervaren. Ze zij het Boek van Zohar niet aan het studeren nu, maar herinneren het zich.

Inderdaad, dit is het geval: Ze ontdekken niets nieuws, maar zijn in vreugde over het teruggaan naar iets dat eens verloren was. Daarom denk ik dat de de natie van Israël door een groot, prachtig spirituele voorruitgang is gegaan. Bovendien geldt niet niet alleen voor de mensen die bij ons op het congres waren. Het was een stap voorruit voor de gehele verspreiding van de wetenschap van Kabbalah onder de natie van Israël, welke later verbonden zal worden met de hele mensheid. Dus, iedereen van Babylon (de gehele mensheid) zal terugkeren naar zijn spirituele bron.

Er is een reden om te hopen dat alle zielen zich met elkaar verbinden in één ziel van Adam in onze levenstijd en dat we de Laatste Correctie zullen behalen, de Oneindige Wereld, de gecorrigeerde gemeenschappelijk ziel. Ik geloofde hierin en wachtte hierop, maar onze succes heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik denk dat ons een grote mogelijkheid van Boven is gegeven om onze natuur te corrigeren.

Er is nog steeds veel werk te doen, welke heel speciaal is en tevens moeilijk. Het is ook extreem belangrijk en verhogend en we moeten dankbaar zijn dat de Schepper ons heeft gekozen om Zijn plan te vervullen, door ons.

Alles wat we nu moeten doen is Kabbalah verspreiden onder de natie van Israël met de hulp van alle mensen die deelnamen aan het congres samen met ons. Door soliditeit van de wijsheid van Kabbalah en de kracht van het Licht van het Boek van Zohar, zal Israël zich verbinden in één natie, zoals Baal HaSulam beschrijft in de krant “De Natie” en deel 70 van de “Introductie tot het Boek van Zohar”. Dit is alleen mogelijk als we onze harten verbinden en dat kan alleen gebeuren bij de kracht van het Licht dat Hervormt, welke ons verhoogt boven onze egoïsme.

Ik wil alle mensen bedanken die naar het congres zijn gekomen van verschillende landen over de hele wereld. Samen zijn wij in staat om deze grote correctie uit te voeren en na beoordeling van de snelheid van deze huidige verspreiding, zal het erg snel gaan gebeuren.

De tijd is nog niet gekomen om de ware diepte and grootheid van wat aan het ontvouwen is te onthullen, maar ik kan zeggen dat we grote en verheven innerlijke correcties hebben uitgevoerd. En dit zal spoedig tot uiting komen in ons en in de wereld.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed