Als Je Het Verlangt, Dan Werkt Het Hele Systeem Met Je Mee

clip_image001Een vraag die ik ontving: Om de muur te breken die mij gescheiden houdt van de spirituele wereld, moet ik er op slaan van zowel de egoïstische – als de gevende kant of kan ik het breken van één kant?

Mijn Antwoord: Het Licht werkt aan de sprirituele kant, het herhaalt de acties die we maken aan onze kant. Als we niet aan onze kant bezig zijn, dan zal het Licht niet van Boven komen en zal het niets doen aan de spirituele kant. We zijn als een stuk metaal welke een muur benadert, welke een andere magneet aan de andere kant in werking stelt. We werken dus samen aan beide kanten. De Schepper kan niet handelen in relatie tot ons als we het niet verlangen. Waar zou anders onze vrijheid in keuze zijn?

Als de Schepper de enige is die werkt, dan zouden wij simpelweg een levenloos object zijn. Daarom moeten wij Hem voorbij gaan en eisen dat Hij actie onderneemt. Dit is hoe we alles kunnen vaststellen. De acties vinden plaats in beide kanten in plaats van slecht één. Aan onze kant activeren we alleen de actie, terwijl de realisatie aan de andere kant gebeurt.

De kracht die werkt, handelt en de correctie realiseert komt van de Schepper. Het Licht komt naar ons, het begint ons omhoog te tillen en transporteert ons over de muur. Maar dit gebeurt alleen op ons verzoek en dat het in overeenstemming is met het gemeenschappelijk plan. Een persoon kan niet handelen volgens zijn eigen programma, maar alleen samen met het gehele systeem dat om hem heen is en hem vooruit brengt naar correctie. Hij kan alleen maar voorruit gaan samen met het gehele systeem en het maakt niet uit of andere delen van het systeem (andere mensen) de correctie willen of niet. In relatie tot de persoon, maken zij de vorm aan die nodig is voor hem.

Daarom hangt een persoon zijn vooruitgang alleen van hem af, terwijl alle anderen zich in de laatste, gecorrigeerde staat bevinden in verhouding tot hem. Echter, zij zijn gecorrigeerd in verhouding tot hem en werken met hem, maar alleen in de mate dat hij zich met hen wilt verbinden en samen met hen voorruit wilt gaan.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed