Alles Is Afhankelijk Van Verspreiding Van Kabbalah

Isaac Newton and KabbalahWe streven er naar om de spirituele wereld te verwerven, maar we moeten het helemaal verwerven. Door slechts een onderdeel ervan te verwerven, zijn we niet in staat om te begrijpen wie we zijn en wat ons overkomt. Het is moeilijk om wat dan ook te onderscheiden, totdat we het geheel hebben verworven. We begrijpen het echte beeld niet. Een persoon moet studeren, de intentie opbouwen en het verband vinden tussen de verschijnselen om de perceptie van het geheel te bevatten. Met andere woorden, dient men het hele Licht (NaRaNHaY) van het bestaande niveau verwerven. Daarom schaadt het de persoon alleen als hij betroekken is bij de activiteiten die niet het Licht dat Hervormt aantrekken. De egoïstische verlangens groeien tenslotte constant in een persoon. Als gevolg, bestaan we in de stoffelijke wereld, die steeds corrupter wordt. We zijn degenen die het op deze manier maken, omdat de wereld een kopie ofwel een weerspiegeling is van onze innerlijke toestand.

Als we de wijsheid van Kabbalah niet verspreiden, zullen we het doel van ons bestaan, ons doel, voorbestemming en waarom we de methode voor correctie gegeven zijn, niet weten. We kennen het pad waar we op zitten niet, noch de reden waarom het zo moeilijk is. We zullen de oorzaken en de gevolgen niet weten van wat er in de realiteit gebeurt.

Dit is waarom alles afhangt van de verspreiding van Kabbalah, en hoe veel we het volgens zijn doel gebruiken. Dit is vooral relevant voor de generatie van tegenwoordig. Het dwingt ons tot handelen, omdat de breuk tegenwoordig zichtbaar wordt op het globale niveau.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed