Zal Mens Ooit In Staat Zijn Om Nieuw Leven Te Creëren?

matterIn het Nieuws (van The Seattle Times): RNA onderzoek schijnt nieuw licht op de eerste levensvormen“. John Sutherland, een chemicus bij de Universiteit van Manchester heeft de geheime opening naar de RNA wereld gevonden, het chemische milieu, waaruit gedacht wordt dat de eerste levensvormen op de Aarde 3,8 miljard jaar geleden zijn ontstaan.

Hij heeft het probleem opgelost dat 20 jaar, de onderzoekers dwarsboomde bij het begrijpen van de oorsprong van het leven – hoe konden de bouwstoffen van het RNA, genoemd nucleotiden zichzelf spontaan verzamelen in de condities van de primitieve Aarde. De ontdekking, als het correct is, zou de onderzoekers op het juiste pad moeten brengen bij het oplossen van veel andere mysteries omtrent de oorsprong van het leven… Sutherland zei dat hij nog steeds geen natuurlijke manier heeft gevonden om de andere twee soorten nucleotides die gevonden kunnen worden in de RNA moleculen te produceren. Maar er werd gedacht dat de synthese van de eerste twee moeilijker zou zijn te bereiken.

Mijn Commentaar: We kunnen niet het leven creëren! Wat we wel kunnen doen, is de uitdrukking van de Reshimot die in alle materie bestaan bewerkstelligen, waardoor we hun ontwikkeling teweegbrengen. Als gevolg hiervan, zal het lijken alsof er iets uit het niets verschijnt.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Is Kunstmatig Leven Een Scheppingsdaad?
Laitman.nl Artikel: Het Verschil Tussen Het Darwinisme En Kabbalah
Laitman.nl Artikel: We Moeten De Landkaart Van Onze Verbinding Openbaren

Engelstalig:
Interview with the Future: Part 1. A Science to Understand Reality.”The Spiritual Gene and the Reshimot (Reminiscence)”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed