De Kracht Van Noord Amerika Is Haar Gelijkwaardigheid Aan De Integriteit Van De Natuur

a20new20years20wish20to20the20worldEen vraag die ik heb gekregen: Hebben de mensen die in Noord Amerika leven een bijzondere rol? Hebben ze een speciale plek in de algemene correctie?

Mijn Antwoord: Het is niet toevallig dat de wereld verdeeld is in Nieuwe Wereld en de Oude Wereld. De Oude Wereld – Europa en Azië, zijn al bevolkt sinds de prehistorische tijden, daar waar massale kolonisatie van het Amerikaanse continent slechts twee of drie eeuwen geleden is begonnen.

Noord Amerika is een miniatuur model van de hele wereld, wat de reden is dat het als voorbeeld dient voor de hele wereld. Amerika heeft een groter potentieel om zich te ontwikkelen, dan andere delen van de wereld. En dit komt niet door de economie, technologie of de overheid, maar door de kracht van zijn gevarieerde systemen, waarbij de vertegenwoordigers van de hele wereld als gelijke behandeld worden. Amerika’s kracht is haar gelijkwaardigheid aan de integriteit van de natuur.

De sociale, nationale, economische en overheidsstructuur die in de Amerikaanse maatschappij bestaan, geven het Amerikaanse volk de mogelijkheid om sneller het begrip van de ware oorzaak van de crisis en de methode voor zijn correctie te verkrijgen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Het Uur Van De Waarheid Voor Het Amerikaanse Volk
Laitman.nl Artikel: Het Egoïsme Van De Wereld Kan Van Amerika Geleerd Worden
Laitman.nl Artikel: Amerikanen Zijn Optimistisch, Maar Bezorgd

Engelstalig:
Interview: “The Reasons behind the Financial Crisis”
Kabbalah Today Article: Love Is the Way

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed