Mannen En Vrouwen Zijn Tevreden Met Verschillende Dingen

law5Een vraag die ik ontvangen heb: Waarom voelen vrouwen zich meer gedeprimeerd dan mannen? En is dit echt zo, of denken mensen alleen dit omdat vrouwen eerder naar een psycholoog gaan dan mannen? En is het waar dat een vrouw een man nodig heeft?

Mijn Commentaar: Mannen, net zoals kinderen, hebben meer mogelijkheden in deze wereld om te “spelen”, dan vrouwen. Dit is waarom vrouwen vaker gedeprimeerd zijn dan mannen. Een man voelt zich meer tevreden met oppervlakkige aspecten van een relatie, daar waar een vrouw meer tevredenheid ontneemt aan gevoelens. Dit maakt mannen ook minder afhankelijk.

De Talmud zegt dat een vrouw 90% van haar rijkdom zou opgeven voor een hartsverbinding met een man, maar een man zou alleen 10% opgeven. Met andere woorden, een vrouw wordt voor 90% tevreden gesteld door gevoelens, en een man is voor 90% tevreden via het lichaam.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Why Are Women More Depressed?
Laitman.com Post: Who’s the Stronger Sex?
Kabbalah & Relationships – Kabbalistic Texts Contain a Unique Quality that Ensures a Successful Partnership 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: