Zullen Landen In Staat Zijn Samen Te Werken Om De Wereld Te Redden Uit De Crisis?

saveNieuwsbericht (van AFP): Op een topconferentie zijn, volgens hun verklaring, Midden Amerikaanse leiders vrijdag overeen gekomen om een gemeenschappelijke regionale munt en een gemeenschappelijk paspoort in te voeren, naast andere maatregelen om de regionale integratie te versterken met het oog op de wereldwijde financiële onzekerheid.

Mijn Commentaar: Integratie is altijd goed. Daardoor zullen zij iets van vooruitgang en vernieuwing ervaren. Zij moeten er echter voor zorgen dat hun integratie zich niet vervolgens tegen de hele wereld keert, maar dat die juist bijdraagt aan de eenwording van iedereen.

Nieuwsbericht (vertaald van newsru.com): De minister van buitenlands zaken van de Russische Federatie, S. Lavrov, verklaarde dat de naties moeten ophouden met hun geopolitieke spelletjes en samen moeten werken om de wereld uit de financiële crisis te redden. Lavrov merkte op dat redding alleen collectief kan zijn, door het scheppen van een enkele economische ruimte van Rusland, de US en de Europese Unie samen. De wereldwijde financiële crisis heeft duidelijk aangetoond dat internationale samenwerking prioriteit moet hebben boven politiek, als we tenminste de economische rampen te boven willen komen.

Mijn Commentaar: We beginnen de positieve gevolgen van de crisis te zien: honger dwingt ons om vrede te sluiten met elkaar. Zie je hoe de Schepper met ons speelt? Of het nu is door wel of door wee, hij dwingt ons om volwassen te worden, om op te houden met oorlogsspelletjes, en om de wereld geluk te brengen in plaats van vernietiging.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Countries Closest to Integration and Globalization Will Suffer Least from the Crisis

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Zullen Landen In Staat Zijn Samen Te Werken Om De Wereld Te Redden Uit De Crisis… Laitman.com Post: Why Did America Unite Better Than […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed