De Ziel Heeft Geen Leeftijd

soulTwee vragen die ik ontving over de spirituele vooruitgang van kinderen:
 
Vraag: Als er nog 232 jaar zijn te gaan tot aan de volledige correctie, waarom noemen we onze kinderen dan “de kinderen van de laatste generatie”.
Antwoord: Omdat de “laatste generatie” met onze generatie begint, het is de generatie van de correctie van het egoïsme en het terugkeren naar de Schepper.
 
Vraag: Gaan kinderen door dezelfde stadia als volwassenen op het spirituele pad? Als een kind zijn zorgen uit over het kwaad, wat is dan de juiste manier om ermee om te gaan?
Antwoord: De ziel heeft geen leeftijd en daarom kan Kabbalah aan iedereen worden geleerd op elke leeftijd. Iedereen gaat door dezelfde stadia. Dit is zo vastgesteld door het verschijnen van de Reshimo (de ketting van informatie betreffende ieder stadium). Dit is omdat de ziel door dezelfde stadia moet gaan, die het ging bij het neerdalen van boven, nu gaat de ziel van beneden naar boven. Toch hangt de snelheid en gemak van iemands vooruitgang af van diens omgeving (de groep) en kan virtueel zijn. De beste remedie voor alle “problemen” is communicatie met vrienden en het bekijken van onze materialen.
 
Verwante Materialen (Engels)
Laitman.com Post: Interview with the Future
Laitman.com Post: To Be Born a Kabbalist
Laitman.com Post: Advice to Students: Study, Connect, Disseminate
icon for podpress Bekijk de laatste Kinderles: Play Now | Download
icon for podpress Beluister de laatste Kinderles: Play Now | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed