Zal er een einde komen aan de pandemie?

Vraag: Gebaseerd op de huidige realiteit, maken mensen zich zorgen over het tijdstip waarop er een einde zal komen aan de pandemie. Verschillende autoriteiten houden er verschillende meningen op na. Sommigen denken dat het in 2021 zal gebeuren, op z’n laatst in 2022. Anderen zeggen dat de gevolgen van de pandemie nooit zullen verdwijnen, dat de mensheid dus niet meer zal worden zoals het eerder was.

Wat is uw mening over het tijdstip waarop de pandemie zal stoppen?

Antwoord: Nooit. Nooit in die zin dat wij niet zullen terugkeren naar hoe alles was. We zullen alleen maar voorwaarts gaan en veranderen, en dat zal juist gebeuren onder de werking van negatieve invloeden.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/09/will-the-pandemic-end/

From KabTV’s “Kabbalah Express” 9/1/20

Filed under: Coronavirus, Crisis, Globalization, Health | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed