Opheldering Voor Mijzelf

laitman_623Vraag: Zijn er criteria in de Wijsheid van Kabbalah waarmee we kunnen bepalen wat Kabbalistische gevoelens zijn en wat cognitieve stoornissen zijn waaraan iedereen blootstaat?

Antwoord: Deze gevoelens kunnen niet aan anderen overgedragen worden. Je voelt eenvoudigweg dat het precies gaat over wat je wilde horen, in tegenstelling tot allerlei gefilosofeer, theorieën of wetenschappen waarbij je wilt weten, begrijpen en ontdekken.

Als je studeert in het belang van je ziel, voel je dat. Dan moet je voor jezelf verduidelijken en eveneens goed begrijpen dat wat je leert over jouw leven gaat. Als je een dergelijk gevoel niet hebt, moet je verder op zoek gaan.

From the Kabbalah Lesson in Russian 1/29/17

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: