Waarom Treft Israël Blaam?

Laitman_043Vraag: Hoe verklaart u de beweringen van de Palestijnen en de terroristen die de laatste tijd verschijnen? Volgens hen zijn het de Joden die terroristische daden en andere wetteloze plannen organiseren en ten uitvoer brengen?

Antwoord: Alles waarvan de Arabieren Israël beschuldigen – dat Israël ongewapende Palestijnen doodt, hen aanzet tot terrorisme tegen de hele wereld, de Al-Aqsa-moskee (in Jeruzalem) ondergraaft, de huizen van beklagenswaardige Palestijnen in brand steekt, ondanks internationale verdragen – is een voortzetting van de agressieve antisemitische daden tegen de Joden die van nature​​ te allen tijde onder de volkeren van de wereld hebben bestaan.

In de mate waarin de Joden de volkeren van de wereld hebben ‘bestolen’ door hen de methode niet te geven, namelijk het middel om geluk te bereiken, voelen de volkeren van de wereld het verlies en de schade die de Joden hen en de wereld hebben toegebracht, hun antisemitische gedrag is hierop de reactie.

Daarom zullen de Europeanen en de volkeren van de wereld in toenemende mate de Palestijnse kant ondersteunen, ook al zijn ze destructief. Omdat de Joden de wereld niet repareren, dirigeren zij zelf de Palestijnen in de richting van terroristische daden.

Op deze manier zijn de Arabieren marionetten in de handen van de Joden, terwijl de Joden weigeren om de ware oorzaak van de haat van de volkeren van de wereld jegens hen te leren kennen. Zij geloven juist dat zij de hele wereld meer hebben gegeven dan enig ander volk en alle volkeren bij elkaar. Dit is juist, maar het is niet wat van het Joodse volk gevraagd wordt. In plaats daarvan is hun enige taak de openbaring van de methode voor het bereiken van geluk, eeuwigheid, het paradijs en vervulling!

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed