Een Integratie-Eed Voor Immigranten

laitman_273_02Vraag: De Belgische overheid is op zoek naar manieren om het ​​gevoel van veiligheid in het land te herstellen en haar burgers te beschermen tegen terroristische aanslagen. Na de laatste terroristische aanslag in België waarbij 35 mensen werden gedood, hebben de autoriteiten besloten om de immigranten die niet uit de EU-landen komen, te verplichten om een eed voor ​​integratie te ondertekenen waarmee zij verklaren in te stemmen met de lokale waarden.

Alleen wanneer zij ondertekenen, krijgen de vluchtelingen toestemming om in het land te wonen. Het document bevat de belofte dat elke poging tot het plegen van terroristische daden voorkomen zal worden en dat dergelijke geplande acties gemeld zullen worden.

Antwoord: Er bestaat een heel eenvoudige methode om dieren te temmen, namelijk door beloning en straf. We kunnen tijgers, beren en elk ander dier zonder problemen temmen door het tonen van genegenheid en goedkeurende klopjes.

Mensen kun je echter niet temmen, zeker niet degenen die een ideaal en een doel voor ogen hebben. Daarom garandeert het ondertekenen van een dergelijk document niets.

Vraag: Het is interessant dat België niet heeft besloten om de toelating van immigranten te stoppen, maar hen alleen verplicht om een ​​eed af te leggen.

Antwoord: Natuurlijk, het is allemaal keurig Europees gedrag, maar het zal niet werken. Als de Europeanen een einde willen maken aan de terreur aanslagen, zullen ze volledig moeten voldoen aan de immigranten, aan hun eisen: zich bekeren tot de islam, naar de moskee gaan, enz. Zodra dit gebeurd is en het opnemende land dit beleid uitvoert, zal de golf van terreur ophouden. Trouwens, je tot de islam bekeren is een heel eenvoudig proces. Dus als de Europeanen op zoek zijn naar een uitweg, is het proces van bekering tot de islam de enige oplossing voor hen.

Vraag: Wat zal er gebeuren als ze besluiten om de grenzen te sluiten en een rechtse fascistische partij het overneemt?

Antwoord: Ook dat zal niet helpen. De Europese tolerantie zal Europa nog steeds naar de vernietiging leiden. Bovendien wordt er op hoger bestuursniveau alles gedaan om de Europeanen, de immigranten en de terroristen tegen Israël op te zetten. Binnenkort zal er vanuit Europa een kruistocht worden gehouden tegen Israël.

Vraag: Waarom zal iedereen tegen Israël zijn?

Antwoord: Waarom gold dat voor Hitler in zijn tijd, niet alleen in zijn land, maar ook in andere landen?

Hitler verkondigde een heel duidelijke boodschap: de Joden zijn de bron van al het kwaad in de wereld, het was hun gemeenschappelijke missie om ze te vernietigen. Hij en zijn aanhangers vonden dat het enige probleem dat in de weg stond en mensen van elkaar verwijderde, veroorzaakt werd door de Joden, als zij waren vernietigd zouden mensen in staat zijn om vriendschappelijke banden met elkaar te ontwikkelen, de juiste wederzijdse verbindingen en liefde.

Vraag: Zal ​​Europa uiteindelijk tot deze conclusie komen?

Antwoord: Zeker, Europa zal nazistisch worden en de moslims zullen de acties uitvoeren. Alles zal tegen de Joden in Europa en de staat Israël gericht zijn totdat we begrijpen dat we dat alleen kunnen weerstaan ​​door onze eenheid.

De eenheid van het Israëlische volk is essentieel voor de wereld, niet alleen om gered te worden maar ook om het volgende niveau van onze ontwikkeling te bereiken en het Doel van de Schepping te vervullen.

Vraag: Dit zijn heel grote woorden voor een gewoon mens.

Antwoord: Als we onze opdracht niet vervullen en ons niet verenigen, zullen nieuwe gaskamers ons dwingen om dit te doen.

From KabTV’s “News with Michael Laitman” 4/3/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: