Antwoorden Op Jullie Vragen Deel 119

laitman_565_02Vraag: Hoe moet een mens zich innerlijk verhouden tot het lijden van anderen?

Antwoord: Evenwichtig, zoals dat voor alles geldt.

Vraag: Als er iets in mijn leven gebeurt waar ik heel gelukkig van word en ik de Schepper wil danken, hoe moet ik me dan in zo’n geval gedragen? Bestaat er dank aan de Schepper die niet egoïstisch is?

Antwoord: Je moet de Schepper altijd danken, voor alles.

Vraag: Waarom voel ik niet dat de groep mij corrigeert? Ik was een egoïst en dat blijf ik. Er is ook geen gevoel van eenheid en ik heb nog geen enkel gevoel van speciaal geluk in de groep ervaren. Wat moet ik doen?

Antwoord: Je moet jezelf ertoe dwingen om naar eenheid van de hele groep te verlangen totdat je naar hen dezelfde houding voelt als naar je geliefde kinderen. In onze wereld zal alleen zo’n staat een spiritueel veld van onthulling voor jou creëren.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: