Je Kunt De Hogere Werelden Niet Bereiken Als Je Drugs Gebruikt

Vraag: In vroegere tijden gebruikten mensen geen drugs voor hun plezier maar om zich spiritueel te ontwikkelen. Door drugs te gebruiken heb ik schema’s gezien en tandwielen. De wereld veranderde in een matrix, ik nam geluiden en geuren waar en een Machsom (barrière) en dan de weg die regelrecht naar Ein Sof (de wereld van Oneindigheid) leidt. Toen was ik een tiener, maar nu gebeurt het allemaal werkelijk! Ik heb de uitleg hiervan in uw methode gevonden. Ik heb naar u geluisterd en ik heb het materiaal gelezen dat u publiceert, maar ik kan zelfs nu al de Machsom over gaan! Wat zit hier achter?

Antwoord: Drugs vervlakken het egoïsme en juist de onthulling van het ego is van cruciaal belang om de Machsom over te gaan, de grens tussen het verlangen om te ontvangen – egoïsme, onze natuur – en het verlangen om te geven – de hogere natuur die zich alleen in ons ontwikkelt onder de invloed van Kabbalah, het Omringende Licht (Ohr Makif). Ik kan voor jou niet beslissen of je stopt met het gebruik van drugs, drugs zullen je echter zeker verhinderen om de natuur van de Hogere Wereld te bereiken. Alles wat je onder de invloed van drugs voelt is onecht!

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed