Als Wij Niet Ingrijpen

Dr. Michael LaitmanKabbalistische bronnen die relevant zijn voor onze tijd beschouwen het als een soort voorbode van de oorlog van Gog en Magog. Over Ismaël, die een symbool is van de hedendaagse Arabieren, staat er geschreven: En hij zal een wilde ezel onder de mensen worden, zijn hand zal tegen allen zijn en allen verheffen de hand tegen hem, al zijn broeders trotseert hij. (Genesis 16:12) In de wijsheid van Kabbalah worden de huidige tendensen nauwkeurig en duidelijk gedefinieerd.

In de geschriften van de Kabbalisten wordt bovendien elke fase uitgelegd van de manier waarop het zal plaatsvinden als wij niet ingrijpen en de situatie niet ‘verzachten’. Door de juiste maatregelen kunnen we dit radicaal veranderen naar de omgekeerde situatie.

Anders kunnen we echter zeer grote, gevaarlijke en verschrikkelijke oorlogen verwachten tussen Rusland, China, Europa, Amerika en de Arabische landen. En natuurlijk zal Israël zich te midden daarvan bevinden.

Tegelijkertijd zal deze plek echter de veiligste zijn. Wij nodigen dus al onze Joodse broeders uit Frankrijk uit om naar ons toe te komen. Wij zullen hen met open armen ontvangen en samen zullen we de correctie uitvoeren.

From KabTV’s “Like a Bundle of Reeds” 1/11/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed