De Enige Uitweg

Dr. Michael LaitmanBeste Vrienden,

Ik heb besloten om me in deze moeilijke dagen tot jullie te wenden omdat ik voel dat wij nu een realistische mogelijkheid hebben om niet alleen de oorlog een halt toe te roepen, maar tevens om alle toekomstige oorlogen te voorkomen.

Het gevoel van eenheid dat dezer dagen in ons volk is gewekt, is diep geworteld. Ons volk heeft zich rondom eenheid verzameld. Door de hele geschiedenis heen droeg het eenheid in zich. Juist eenheid heeft het ons mogelijk gemaakt om in de moeilijkste tijden te kunnen overleven en terug te keren naar ons thuisland.

En nu men het gevoel heeft dat er een einde aan de oorlog komt, begint de geest van eenheid onder het volk af te nemen. Juist nu moeten we al het mogelijke doen om de eenheid vast te houden en te versterken.

Alleen eenheid kan een ware koepel van veiligheid om ons land heen creëren en respect van de hele wereld krijgen. Alleen eenheid zal ons vrede geven en vertrouwen in de toekomst, dat waar we al zo lang op wachten.

De toekomst van onze kinderen hangt af van ons besluit om ons met elkaar te verenigen.

Ik omarm jullie allen.

Een hartelijke groet,

Dr. Michael Laitman,

President van de Internationale Kabbalah Academie.

 

Gepost op 14 augustus 2014

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed