“Massaal Gedwongen Drogeren Van VS-Troepen Is Een Te Weinig Gerapporteerd Schandaal”

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Alex’s Jones InforWars.com): “Het massaal drogeren van VS-troepen is één van de minst gerapporteerde schandalen van de moderne tijd, soldaten worden niet alleen gebruikt als proefkonijn in de nieuwe wereld van farmacologische experimenten, maar het resultaat daarvan is ook dat men de rechten die zij hebben van hen afneemt….”

“Volgens de documenten van Mike Adams constateert het Ministerie van Defensie dat 20 procent van de VS-troepen psychiatrische medicijnen gebruikt en deze pillen worden vaak al van tevoren verstrekt voor een periode van 180 dagen.”

“Amerikaanse troepen worden gedwongen tot het innemen van medicijnen zoals Prozac en Seroquel voor angst en depressie. Troepen kunnen niet weigeren om deze medicijnen in te nemen zonder dat het gevolgen heeft voor hun superieuren. …”

“Het massaal drogeren van Amerikaanse troepen is het zoveelste aspect van social engineering van de regering. Er wordt een nieuwe grote sector in de samenleving gecreëerd – te vergelijken met kinderen op school of in de pleegzorg – waarvan de afhankelijkheid van de staat wordt veilig gesteld door middel van een methode die op een kunstmatige manier een gevaarlijke afhankelijkheid van drugs creëert.”

Mijn commentaar: Zo worden drugs van verschillende kanten geleidelijk aan in ons leven ingepast en het gebruik ervan wordt een gewoonte. Het helpt immers om tot rust te komen en zelfs om het bevolkingsaantal terug te brengen….

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed