Hoe Zouden We De Planeet Op Orde Moeten Krijgen?

Dr. Michael LaitmanOpinie (Bill Gates, voorzitter van Microsoft): “Voor de globale elite gaat het om een eenvoudige rekensom: de menselijke overbevolking is de oorzaak van de klimaatverandering, dus de oplossing daarvoor bestaat uit controle op de bevolkingsgroei …”

“Wat is er nodig om de controle op de daling van de vruchtbaarheid te versnellen in de minst ontwikkelde landen?”

“De wereldbevolking bestaat op het ogenbik uit 6,8 miljard mensen. We zijn dus op weg naar ongeveer negen miljard mensen. Als wij nu goed werk verrichten op het gebied van nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, zouden wij dit aantal met 10 à 15 procent kunnen verlagen.”

Opinie (John P. Holdren, wetenschappelijk top adviseur van Barack Obama): “Een programma om vrouwen te steriliseren na hun tweede of derde kind zou – hoewel het relatief gezien ingewikkelder is dan vasectomie – gemakkelijker toepasbaar zijn dan te proberen om mannen te steriliseren.”

“De ontwikkeling van een lange termijn anticonceptie implantaat dat onder de huid kan worden aangebracht en kan worden verwijderd wanneer er zwangerschap wordt gewenst, opent extra mogelijkheden voor een verplichte vruchtbaarheids controle. De capsule zou tijdens de puberteit geïmplanteerd kunnen worden en na officiële toestemming verwijderd kunnen worden ten behoeve van een beperkt aantal geboorten.”

Mijn commentaar: Onze planeet kan vele malen meer mensen voeden dan de huidige bevolking. Wanneer mensen zich als familieleden voelen, zullen ze niet het gevoel hebben dat zij met zo velen zijn, als ze zich geliefd voelen zijn er geen onnodige familieleden en de Natuur, de Schepper, zal ons alles geven wat we nodig hebben als we ons houden aan de wet van gelijkvormigheid.

Het probleem wordt niet opgelost door het bevolkingsaantal verplicht terug te brengen, maar wel door het onderwijzen en het opvoeden van de bevolking. Door gelijk te worden aan het systeem van het hogere Bestuur, zullen we op een correctie wijze consumeren en ons voortplanten, dankzij onze nauwe verbinding met de Natuur, de Schepper.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed