De Ineenstorting Van De EU Is Slechts Een Kwestie Van Tijd

Dr. Michael LaitmanMening (Bernd Lucke, oprichter en leider van het Alternatief voor Duitsland): “Mijn reactie is dat de euro Europa verdeelt,” zei hij. “In feite verdeelt de euro de Europese landen, want er rust een zware economische last op die landen.”

“De euro is geen munt waardoor het Europese project kan gedijen,” zo zei hij. “Er heerst nu verdeeldheid in Europa en in de toekomst zal deze verdeeldheid alleen maar toenemen …”

“Er gaan stemmen op in de Duitse media die proberen het idee te verspreiden dat wij een rechtse populistische organisatie zijn, maar wij spreken dit tegen omdat ik denk dat wij serieuze, realistische doelstellingen hebben. Geen populistische doelstellingen. Wij zijn ontevreden kiezers uit alle grote Duitse partijen, die voor het verlaten van de euro zijn.”

Mijn commentaar: De ineenstorting zal zelfs nog erger zijn dan de val van de Sovjet-Unie!

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed