“Werknemers Zijn Gewild In Frankrijk Zelfs Nu Het Aantal Werklozen Stijgt”

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Euronews): “Hoewel de meest recente werkloosheidscijfers voor Frankrijk aantonen dat er, meer dan ooit in het verleden, mensen op zoek zijn naar een baan, klagen de werkgevers erover dat ze geen werknemers kunnen vinden.”

“Het Ministerie van Wergelegenheid zegt dat bijna de helft van alle Franse bedrijven niet in staat is om voldoende mensen te werven.”

“Maël Bernier, de woordvoerster voor consumentenkrediet en de hypothecaire onderneming Empruntis, deelde mede aan Euronews: ‘Ik denk dat – met 3,2 miljoen werklozen – niet meer alle werknemers zeggen: “Deze baan is niks voor mij”. Het is mogelijk dat er een discrepantie bestaat tussen de kwalificaties van de werkzoekenden en wat de bedrijven vragen.”

“De kwalificatiekloof treft met name de technische beroepen, maar ook de thuiszorg, verpleegkundigen, banen in de schoonmaak en de horeca, de textielindustrie en de bouw.”

Mijn commentaar: En waarom zou iemand moeten werken als de werkloosheidsuitkeringen fatsoenlijk zijn of als hij nog nooit heeft gewerkt? Het is duidelijk over wat voor soort ‘specialisten’ wij hier spreken. We kunnen stellen dat zonder heropvoeding de aantallen alleen nog maar groter zullen worden.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed