De Klimaatverandering Is Aan De Mensheid Te Wijten

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van LiveScience): “Als de ijslaag die Groenland bedekt volledig zou smelten, zou een dergelijke vernietiging van 720.000 kubieke mijl ijs (3 miljoen kubieke kilometer) ten gevolge hebben, dat de zeespiegel wereldwijd 24 voet (7.3 meter) stijgt. In de zomer van 2012 smolt er in Groenland een buitengewoon grote hoeveelheid ijs van vrijwel de gehele ijskap. Het was de grootste ijs-smelting die ooit in Groenland heeft plaats gevonden, sinds wetenschappers in 1979 daar begonnen zijn met het bijhouden van de statistieken van de smeltingen.”

Mijn commentaar: Het probleem is dat wij geen gevoel van verantwoordelijkheid hebben en de noodzaak van dingen niet inzien. Wij worden beïnvloed door onze kortzichtigheid. We houden van kinderen, maar wij kunnen niet met gezond verstand naar de toekomst kijken die wij voor hen voorbereiden. In Het Boek De Zohar staat het volgende over onze generatie geschreven: “Vandaag, zullen we eten en drinken, en morgen … zelfs de dood!”

De Kracht van Eenheid is boven de natuur van onze wereld aanwezig, als we ermee beginnen om die Kracht toe te passen op het gehele evenwicht van het systeem, zullen wij onmiddellijk herstel waarnemen van alles wat ‘gebroken, vernietigd en krom’ is.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed