De Formule Om De Schepper Vreugde Te Bereiden

Dr. Michael LaitmanDe mensheid als geheel vormt één spiritueel lichaam en de correctie is niet bedoeld voor het deel dat geactiveerd kan worden, maar wel voor het deel dat daartoe niet in staat is.

Het is alleen mogelijk om de Schepper vreugde te bereiden als wij de hele formule toepassen. Ik corrigeer mijzelf om me te verbinden met Israel, om dat te corrigeren en daarna alle naties van de wereld te corrigeren.

The Formula For Bringing The Creator Contentment

Dit betekent dat mijn gebed de volgende componenten moet bevatten: ik corrigeer mijzelf om samen met anderen een gemeenschappelijk verlangen te bouwen, een gecorrigeerd deel van het verlangen, ‘Israel’, de ‘Shechina’ of ‘Malchut’ genaamd.

Dit alles is bedoeld om verbinding te maken met de naties van de wereld: om de Schepper vreugde te bereiden.

Wij moeten het einde van het proces voor ogen hebben, daarom begin ik eraan. Als het niet bedoeld was om het uiteindelijke resultaat te bereiken: vreugde voor de Schepper, zou ik niet eens aan dit hele proces beginnen, want dan zou het een egoïstische actie zijn.

From the 1st part of the Daily Kabbalah Lesson 9/9/12, Shamati #46

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed