En Angst Houdt Alle levende wezens In Zijn Greep…

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Global News): “President Barack Obama heeft er bij de Europese leiders op aangedrongen om een dreigende buitenlandse schuld crisis te voorkomen, zodat de rest van de wereld niet meegezogen wordt.

“Hij heeft gezegd dat Europa geld moet injecteren in het bancaire systeem…

“In zijn korte persconferentie in het Witte Huis noemde Obama ook Griekenland, waar de verkiezingen zouden kunnen bepalen of Athene de eurozone verlaat, met name als de anti-bailout linkse Syriza de grootste partij in het parlement zou worden.

“Hij waarschuwde Griekenland dat terugtrekking uit de 17-natie eurozone nog grotere economische problemen teweeg zou brengen dan de reeds ondernomen stappen naar soberheid.

“In zijn openingstoespraak benadrukte Obama het belang van een sterke Europese economie, hij zei: ‘Als er minder vraag naar onze producten is in plaatsen als Parijs en Madrid, zou dat kunnen betekenen dat er minder werk is voor fabrikanten in plaatsen als Pittsburgh of Milwaukee.‘”

Mijn Commentaar: Alsof zij dit niet willen! Maar wat kunnen ze doen als zij geen oplossingen hebben, en de oplossing voor het overwinnen van de crisis die ik hen aanbied via een verandering in de mens en de menselijke samenleving, hen een utopie toeschijnt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: