De Wereld Is Eén Stap Verwijderd Van Een Volledige Crisis

Dr. Michael LaitmanOpinie: (Christine Lagarde, IMF Chief): Internationaal Monetair Fonds Managing Director Christine Lagarde zei, dat regeringen en beleidsmakers van de ontwikkelde economieën maatregelen moeten nemen om het herstel te ondersteunen, omdat het risico van een recessie zwaarder weegt dan de dreiging van inflatie.

“Landen moeten nu handelen en fors optreden om hun economieën door deze gevaarlijke nieuwe fase van herstel te leiden,” zei Lagarde…

“Hoewel beleidsmakers nog steeds mogelijkheden hebben om het herstel te ondersteunen, is de ruimte voor actie is aanzienlijk beperkter dan toen de crisis voor het eerst uitbrak,” zei Lagarde. “Beleidsmakers moeten, als het nodig is, klaar staan om meer actie te ondernemen om het herstel te steunen, mede door onconventionele maatregelen.”

Opinie: (Robert Zoellick, de Wereldbank Chief): De president van de Wereldbank heeft ervoor gewaarschuwd, dat de wereld ‘één schok verwijderd is van een volledige crisis’.

“Financiële leiders van de G20, die ook een ontmoeting hadden in Washington, zegden financiële steun toe om nieuwe regeringen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika te helpen.”

De heer Zoellick zei, dat ‘een dergelijke ondersteuning van vitaal belang is’.

“De crisis in het Midden-Oosten en Noord-Afrika onderstreept hoe belangrijk het is om de conclusies uit ons laatste World Development Report in praktijk te brengen. Het rapport benadrukte het belang van de nationale veiligheid, rechtvaardigheid en banen,“ zei hij.

Mijn commentaar: In het algemeen komt het allemaal neer op het Midden-Oosten: Israël heeft de methode om uit de crisis te komen. Iedereen is welkom om de site ‘Mutual Guarantee’ te bezoeken: Eng/Heb/Rus.

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: