Waardeer Elk Moment

Dr. Michael LaitmanIeder van ons moet er voor zorgen dat zijn tijd in de meest efficiënte wijze gebruikt wordt. Ik kan niet inzien hoe men in iets kan slagen zonder een individueel plan. Het is essentieel om een dergelijk plan te ontwerpen voor elke aankomende week, om te weten wat te doen.

Ik moet dit voor mezelf vaststellen en niet afwijken van wat ik gepland heb. Trouwens, het moet gekoppeld zijn aan alle andere werkplannen, zodat ik met hen verbonden blijf als een tandwiel in het hele systeem.

Elk uur en elke minuut moet daarom precies uitgeschreven worden. En in hoeverre een persoon zich zorgen maakt over de externe omgeving, om er voor te zorgen dat zijn werk aan anderen zijn vruchten afwerpt, slaagt hij ook in het innerlijk werk.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: