Dat De Schepper Jouw Verzoek Mag Horen!

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoort de Schepper het verzoek van een persoon die vraagt om hem te verhogen naar het volgend niveau, omdat hij pijn wil voorkomen?

Antwoord: Zeker! De Schepper hoort elk gebed. Vraag gewoon! Maar val Hem niet lastig met kleinigheden zoals de gewone “mensen op straat” doen. We zien dat zulke gebeden onbeantwoord blijven. Mensen hebben tevergeefs gesmeekt voor millennia.

Als je echter wenst naar het volgend niveau te stijgen vanuit je huidige egoïstische staat, van je egoïstische wil om te genieten, van alle voorwaarden die de Schepper voor jou heeft geplaatst (die niet aan jou zijn) en je smeekt om vooruit te gaan, zal de Schepper je onmiddellijk horen en je geleidelijk aan transformeren.

Je smeekt uiteraard vanuit je egoïstische verlangen in een poging om aan het lijden te ontsnappen, om kracht en erkenning te verwerven, enzovoort. Het maakt niet uit welke doelen je voor jezelf plaats. Als je altijd naar een hoger spiritueel niveau vraagt en dit in je hoofd visualiseert, in je egoïstische verlangen, voor nu in een bepaalde, hetzij valse manier, dan wordt het “Lo Lishma (niet voor Haar naam)” genoemd en daardoor ga je voorruit.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed