Des Te Moeilijker De Studie Des Te Beter

All the Prophets Wrote About UsOnze gedachten en verlangens zijn met elkaar verbonden. Daarom, nu, wanneer we het boek van Zohar studeren, als iemand lui is, verzwakt dit iedereen. Die persoon zal voor zijn daad gestraft worden in dat het zelfs moeilijker voor hem wordt om te blijven studeren.

We zijn allemaal in één gemeenschappelijke boot. Of ik boor een gat in de boot, of ik probeer naar het beste van mijn kunnen om onze gemeenschappelijke boot te verplaatsen met mijn intentie.

Des te minder energie ik heb, des te moeilijker het is voor mij. Maar, als ik deze belemmeringen overwin, zal ik grote inspanningen bijdragen aan de gemeenschappelijke inspanning om het Licht op te roepen.

Daarom, des te moeilijker het is tijdens de studie, des te beter het is. Ik moet de verantwoordelijkheid voelen die ik heb omdat we allemaal een groep contract hebben getekend, een gemeenschappelijke garantie en dit feit verplicht me op te treden.

Het is onmogelijk om het boek van Zohar alleen te lezen, ik heb een omgeving nodig. Deze omgeving zijn de mensen die over de hele wereld studeren en resultaten verwachten van de studie. De Schepper heeft enkele miljoenen mensen wakker gemaakt in verschillende delen van de wereld, die nu het boek van Zohar samen met ons lezen.

Iedere persoon die voor zijn TV of computer zit, moet begrijpen dat als hij op dit moment lui is, hij alle anderen beïnvloedt! Deze zonde zal naar hem terugkomen en zal hem wegduwen van het bereiken van het doel in dezelfde mate dat hij de schade heeft veroorzaakt.

Daarom,  is de studie niet alleen persoonlijk werk. Nu proberen we allemaal samen om het Omgevende Licht aan te trekken en met zijn hulp onze boot dichter naar het doel te brengen. Het staat geschreven dat men een niveau van liefde voor zijn vriend moet behalen waarbij men zijn laatste kussen aan zijn vriend geeft als hij dit zou willen.

Nu denk: je vriend wil vooruit naar het spirituele doel en jullie tweeën bewegen samen in dezelfde richting. Echter, plotseling verlaat je hem! Wat voor straf verdient een verrader van deze kaliber?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed