Het Zwarte Gat Van Egoïsme

onlythingSommige sterren zijn zo dicht dat het licht niet uit hun veld kan ontsnappen. Wij zijn ook in ons egoïsme als in een zwart gat en kunnen hier niet uitbreken, niet in ons gevoel en niet in onze waarneming.

Mijn gevoel is dat ik opgesloten ben in mijzelf en ik voel alle realiteit alleen in mij, dat is, mijn gevoel dat ik de Schepper niet waarneem en de externe wereld, echter ik heb Hem wanhopig nodig, is een noodzakelijk voorbereiding (Kli) voor het onthullen van spiritualiteit. Dit gebeurt in iedere staat en op ieder niveau.

Eerst moet ik onthullen wat ik mis, dat is, ik begin met het onthullen van negativiteit. Geleidelijk aan breng ik in mezelf de sensatie van een afwezigheid en verlangen voor het volgend niveau. Aanvankelijk denk ik eenvoudig dat ik hier iets van krijg voor mijn huidige niveau. Dan begin ik te denken dat het volgend niveau superieur is. Dit niveau wordt zo belangrijk voor mij dat ik bereid ben om alle voordelen te vergeten die ik kan krijgen voor mijn huidige niveau en ik wordt er ongeïnteresseerd in.

Ik wil bij en binnen het volgend niveau zijn dus ik weiger mijn huidige niveau en al zijn voordelen. Ik ben bereid om alles te ruilen om naar het Hogere niveau te komen. Dit is hoe ik mijn waardes verander van het lagere naar de Hogere Wereld en als ik het echt wil zal ik stijgen en hier binnen treden.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: