Een Unieke Kans Om De Tijd Te Versnellen

Aan het einde van de verbanning worden we een kans gegeven om zelf onze bevrijding te versnellen. Alleen tijdens deze periode en voor de eerste keer in onze lange ontwikkeling, is er een kans op keuze vrijheid en persoonlijk betrokkenheid. Er zal geen andere kans zoals deze komen; het bestaat alleen op dit stuk van het pad.

Voor de eerste maal in de geschiedenis bevinden we ons precies op dit punt. Alleen gedurende dit korte tijds interval kunnen we onze vrije wil en onze ontwikkeling langs het goede pad verwezenlijken (Achishena – door de tijd te versnellen.)

Onze huidige toestand is precies voor dit doel bestemd. Ervoor, waren we allen bestuurd door de natuur of de tegenovergestelde kant van het Licht of verbanning. Over een korte tijd, zal het Licht met behulp van de Schepper onthuld worden en zullen we door zijn voorkant bestuurd worden. In de tussentijd bevinden we ons tussen deze twee zijden. Alleen daar hebben we vrijheid van keus.

We zijn een kans gegeven om onafhankelijk te worden. Het wordt hier en nu verwezenlijkt. Dit is nog nooit eerder gebeurd en het zal ook nooit meer gebeuren.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed