De Mens Is Schuldig Voor Alle Abnormale Gedragingen In De Wereld

soulIn het Nieuws (vertaald van Naukanews): Abnormaal gedrag van de zon, die we in de afgelopen jaren konden zien, past niet meer in de bestaande modellen, en er wordt gevreesd voor onvoorspelbare gevolgen. De abnormaliteit lijkt oneindig. We zien toenemend bewijs van fundamenteel misverstand van de moderne wetenschap ten aanzien van processen die plaats vinden in de sterren in het algemeen, en de zon in het bijzonder.

Mijn Antwoord: De mens, als zijnde de hoogste wezen in de Natuur, beïnvloedt het gedrag van het levenloze, vegetatieve en dierlijke niveau van de Natuur met zijn verlangens en gedachten. Het gedrag van de Zon en de Natuur als een geheel zijn geworteld in het gedrag van de mens – daarom moeten we geen goede resultaten verwachten!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Butterfly Effect Is Strongest On The Level Of Thought
Laitman.com Post: All Of Evolution Is Aimed At Making Us Attain The Upper Level Of Consciousness
Kabbalah Today Article: The Tip of the Iceberg
Interview with the Future: Part 1. A Science to Understand Reality.”Proper Development”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: