Alles Gaat Over De Intentie

why-didnt-the-monkeys-come-down-from-the-trees1Een vraag die ik heb gekregen: Zegt dat ieder gebruik van wetenschap de balans met de natuur verstoort? Homeopathieis gebaseerd op harmonie met de natuur, door gebruik te maken van natuurlijke geneesmiddelen – hoe kan het de natuur dan schaden?

Mijn Antwoord: Het punt is niet of we schadelijke of goede substanties gebruiken. Alle medicinale geneesmiddelen zijn tenslotte in essentie giftig. Het symbool voor geneeskunde is een giftige slang, ofwel het meest schadelijke wezen in de Natuur. Maar terwijl gif dodelijk is voor een gezond lichaam, wordt het geneeskrachtig voor een ziek lichaam. Het gaat erom hoe we dat wat we uit de Natuur halen gebruiken. Zelfs de beste substanties kunnen schaden als we het egoïstisch gebruiken.

Daarom is het de intentie van onze intenties die telt: om de mensheid te baten (de Natuur) of om jezelf te baten. Je kunt niet allebei dezelfde tijd hebben. Alles is afhankelijk wat er ten basis van je handeling ligt: het egoïsme of liefde voor anderen.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: By Learning About Nature’s Global System, We Will Correct Our Intentions
Laitman.com Post: It Is Up To Us To Turn Poison Into Medicine
Laitman.com Post: We Have To Reveal The Magnificence Of The System We’re In
Kabbalah Today Article: The All-Purpose Remedy
Bail Yourself Out: Chapter 15- Being Well and Staying Well- “Healing the Healthcare System”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed