Wijst Het Vlinder Effect Op Chaos Of Harmonie?

there-are-no-creatures-on-other-planetsEen vraag die ik heb gekregen: Uw interpretatie van het Vlinder Effect klopt niet. Wetenschappers spreken niet over dit effect om de onderlinge samenhang en eenheid van het systeem te bewijzen, maar om te laten zien dat de reactie van het systeem op een verstoring, niet te voorspellen is. Iedere kleine verstoring veroorzaakt grote en onvoorspelbare gevolgen. En in de economie betekent het Vlinder Effect, dat er geen regulatie mechanisme kan bestaan.

Mijn Antwoord: Alles in de Natuur wordt bestuurd door wetten. En als we bepaalde wetten of bijkomstigheden in de Natuur niet kennen, zeggen we dat ze onvoorspelbaar zijn. Alles wordt geïnterpreteerd in relatie tot de waarnemer – de mens.

In feite is er een regulatie mechanisme – de wet volgens welke iedere gebeurtenis afhankelijk is van andere gebeurtenissen. En we moeten dit regulatie mechanisme vinden. Onze aanpak, echter, zal ons naar nog grotere problemen leiden. Als je naar de laatste wetenschappelijke onderzoeken kijkt, en de kennis die door Kabbalah gegeven wordt, in plaats van de chaos, zul je een Hogere harmonie ontdekken!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Hoe Een Juiste “Relatie Toezichthouder” Op Te Zetten
Laitman.nl Artikel: Japan’s Top Wetenschap Prijs Toegekend Aan Onderzoeker Bestempeld Als “Paniekzaaier” 40 Jaar Geleden
Laitman.nl Artikel: Wikipedia Over Globalisering, Integratie En Het Vlinder Effect

Engelstalig:
Laitman.com Post: Obama’s New Energy Policy a Good Step

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed