Het Breken Van De IJzeren Muur

strifeOnze tijden zijn veranderd gezien de vraag “Wat is de betekenis van mijn leven” relevant is geworden voor de gehele mensheid. We beginnen ons te realiseren dat het leven wederzijdse overeenstemming, compromissen, begrip en gelijktijdig bestaan van ons eist. We kunnen de soort verbinding onder ons die nodig is voor ons voortbestaan allen door de methode van Kabbalah begrijpen.

Om die reden zien we op het moment de disintegratie van de ijzeren muur tussen de wetenschap van Kabbalah en de mensheid waar Baal HaSulam over discussieerde. Deze muur heeft 2.000 jaar bestaan en begint nu te breken. Dit komt doordat er vragen zijn gerezen tegelijkertijd met de ontwikkeling van relaties tussen mensen en in die relaties ligt het precieze breekpunt. Op dat breekpunt kan de wetenschap van de Kabbalah helpen.

Onze redding zal niet vanzelf komen. De mensheid zal geen regulators vinden om onze val te corrigeren maar zal ontdekken dat alles afhangt alleen van de ontwikkeling van positieve contacten tussen mensen.

Veel mensen praten over de noodzaak van goede relaties maar niemand heeft de middelen om te corrigeren, de mogelijkheid om het Licht aan te trekken, de Hoogste energie, de kracht van de Natuur. Als het noodzakelijk is dat mensen zich met elkaar verbinden terwijl ze hun egoïsme overstijgen dan zijn ze hier niet toe in staat zonder de wetenschap van de Kabbalah.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: We Staan Op De Drempel Van Een Bijzondere Ontdekking

Engelstalig:
Laitman.com Post: There Is More To This Question Than We Think
Laitman.com Post: A True Diagnosis Is Half The Cure
Baal HaSulam Article: “Introduction to the Study of the Ten Sefirot”
Odessa Congress- October 2005: Lesson on The Last Stage of Evolution

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed