Duitsland Waarschuwt Voor De Crisis Na De Crisis, Maar Kabbalah Zegt Dat Er Geen Crisis Is!

when-it-comes-to-the-global-crisis-we-cannot-afford-to-procrastinateIn het Nieuws (uit The Financial Times): Duitsland waarschuwt voor ‘crisis na de crisis’“. De wereld zou te maken kunnen krijgen met hoge inflatie en een “crisis na de crisis” als de wereldeconomie herstelt, waarschuwde Peer Steinbrück, de Duitse Minister van Financiën. Angela Merkel, bondskanselier heeft de vorige maand tegen The Financial Times gezegd dat teveel geld erin pompen om de globale groei te doen herleven een onstabiel herstel zou creëren.

Mijn Commentaar: Beste lezers, laten we samen nadenken over hoe we alle wereldleiders en alle mensen in de wereld kunnen helpen om te begrijpen dat er geen crisis is. Er is beter gezegd sprake van een nieuwe werkelijkheid en nieuwe sociale voorwaarden, waar we nog niet bij passen. Dit is de crisis.

Zodra we de betekenis begrijpen van “een globale en integrale wereld” en beseffen dat de nieuwe voorwaarden van ons vereisen om relaties van vriendelijkheid en overweging te onderhouden, zal de crisis verdwijnen!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Er Is Een Nieuwe Kracht In Werking In De Wereld – De Kracht Van Totale Inter-Connectie
Laitman.nl Artikel: De Natuur Heeft Ons Binnen Onze Onderlinge Verbondenheid Klemgezet
Laitman.nl Artikel: De Crisis Zal Doorgaan Totdat We Uitschreeuwen “Genoeg Egoïsme!”

Engelstalig:
TV Program: “Ask the Kabbalist”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed