De Evolutie Van Ons Lichaam En Ziel

pointIn het Nieuws (van Crystalinks):Menselijke Migratie Patronen“. Het is bekend dat de moderne mens Afrika tijdens een migratiegolf ongeveer 50.000 jaar gelden heeft verlaten. Maar een andere kleinere groep – mogelijk een subsoort – verliet het continent 50.000 jaar daarvoor, zegt de nieuwe studie. Terwijl alle mensen van vandaag verwant zijn aan de tweede “uit Afrika” groep, is het aannemelijk dat sommige populaties uit Israël, Jordaan, Libanon, Syrië, Australië, Nieuw Zeeland en Indonesië de genetische opmaak hebben van de eerdere migranten, volgens de auteur van het onderzoek, Michael Schilaci.

Mijn Commentaar: Er is geen tegenstrijdigheid tussen dit en de Bijbel, omdat de Bijbel alleen over de spirituele ontwikkeling van de mens spreekt, over onze verlangens (het hart) en de rede (de hersens). Het zegt niets over ons dierlijke lichaam, dat tot het dierlijke niveau behoort.

Echter onze verlangens en gedachten zijn het fundament voor de toekomstige ziel, en zij komen uit de Reshimot (informatie data) van de Hoogste Wereld. Deze Reshimot dragen de eigenschappen van schenking en liefde en dit is waarom de evolutie van onze verlangens en gedachten ons verheft in de richting van schenking en liefde voor anderen, de primaire Bijbelse geboden.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wat Gebeurt Er Als Je Over De Machsom Gaat?
Laitman.nl Artikel: De Mysterie Van Liefde Kan Niet Ontrafeld Worden Door Chemie
Laitman.nl Artikel: Het Verschil Tussen Het Darwinisme En Kabbalah

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed