Algemene Opinie Moet Veranderd Worden Door Onderwijs Over Goedheid

drugsIn het Nieuws (vertaald van Novayagazeta.ru): Mensen een vroege en pijnlijke dood toewensen en zich verheugen als het eindelijk komt, wordt inmiddels een goede gedragsnorm in Rusland. Berichten over ernstige ziektes of plotselinge dood van anderen hebben tot gevolg dat de burgers vlagen van duivelse vreugde ervaren.

Respect voor de dood – het gemeenschappelijke einde voor iedereen, heeft oude oorsprong in veel beschavingen en is een sociaal consensus. Als de dood niet gerespecteerd wordt, geldt dit ook voor het leven. Rusland is hier tijdens de onderdrukking door Stalin door heen geweest, en de wereld heeft het tijdens het Fascisme meegemaakt. Maar met zulke symptomen is het vooruitzicht behoorlijk somber.

Mijn Commentaar: De enige manier om de publieke opinie te veranderen is door mensen te onderwijzen, door hen een uitleg te geven over de juiste relaties. Maar hoe? Door de massa media volledig te hervormen – door onderdrukking te elimineren en goedheid te introduceren. Dit is wat Kabbalah voorstelt. Mensen zijn net als kinderen: ze leren alleen via voorbeelden.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Media Moeten Helpen Van Onze Wereld Een Groot Klaslokaal Te Maken
Laitman.nl Artikel: Crisis Of Niet, We Moeten Kabbalah Verspreiden
icon for podpress  De Wet van Noodzaak & Overdaad [2:08m]: Bekijken

Engelstalig:
Laitman.com Post: 7 Ways to Approach Globalization Correctly
Baal HaSulam Article: “Building the Future Society”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed