We Zien Alleen Wat We Willen Zien

Annunaki and Kabbalah Have Nothing in CommonIn het Nieuws (van News Bureau):Degenen die onzeker zijn over eigen ideëen, bieden meer weerstand aan de standpunten van anderen“.  We zwemmen in een zee van informatie, maar filteren eruit wat we zelf het liefst willen horen of zien… De analyse, die deze maand in de Psychological Bulletin gepubliceerd is, door de American Psychological Association, werd geleid door de wetenschappers van de Universiteit van Illinois en Universiteit van Florida. Het bevatte data van 91 studies, waarbij bijna 8.000 mensen deel aan hebben genomen… De onderzoekers vonden uit dat 67% van de mensen de informatie selecteert die hun eigen standpunt steunt, terwijl 33% een tegengesteld idee in beschouwing wil nemen… De onderzoekers zijn er ook achter gekomen, wat niet verrassend is, dat mensen meer weerstand bieden tegen nieuwe standpunten, als hun eigen ideëen geassocieerd worden met politieke, religieuze of ethieke waarden.

Mijn Commentaar: De meeste mensen zullen altijd horen wat ze willen horen, en je hoeft geen dure onderzoeken te verrichten om hier achter te komen. Dit komt doordat onze natuur op het egoïsme zetelt, ofwel het verlangen om onze verlangens te vervullen, of wij nu naar roem, prestige, macht, welvaart of kennis verlangen. En dit stelt vast wat we in staat zijn om te horen, zien, voelen en begrijpen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: We Reveal The Creator Through Escaping Our Egoism – Pharaoh
Laitman.com Post: The Development Of Reshimot Through History
Talk: “Perception of Reality”
icon for podpress  How Can I control My Thoughts? [2:09m]:| Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed