Waarom Lijdt Een Miljard Mensen Honger Als De Aarde Zelfs Meer Mensen Kan Voeden?

bottomIn het Nieuws (van WFP):VN Voedsel Agentschap Staat G8 Ministers Bij In Treviso” – Met het doel om bijna een miljard hongerige mensen te voeden, heeft de wereld een politieke leiderschap en goed geïnvesteerde hulpmiddelen nodig. WFP (World Food Program) schat dat het meer dan 100 miljoen mensen moet voeden.

Mijn Commentaar: Vissen in een aquarium groeien naar gelang de hoeveelheid voedsel zij ontvangen en hoe groot het aquarium is. Hetzelfde gebeurt overal in de Natuur. We bevinden ons momenteel op een stadium waar de groei van de populatie van de Aarde gestopt is, en bovendien moet het terug gaan naar zijn “natuurlijke” grootte. Dit betekent dat de populatie teruggebracht zal moeten worden naar 1,5 of 1 miljard mensen, aangezien dit de hoeveelheid is, die door de planeet gevoed kan worden voordat het zichzelf vernietigt. Dit is de mening van de wetenschappers. We plunderen de planeet en haar hulpmiddelen, en als resultaat zijn we de aarde aan het vernietigen.

Echter als we overgaan op een ander type van inter-persoonlijke relaties, waar iedereen alleen dat zal consumeren dat hij voor zijn bestaan nodig heeft, en waar iedereen met elkaar verbonden zal zijn door wederzijdse steun, wederzijdse garantie en liefde zal de Natuur ons ook anders behandelen. Als we deze verbinding tussen ons bewerkstelligen, zullen we in evenwicht zijn met de Natuur. En dan kan de populatie van de Aarde zonder grenzen groeien!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Hoe Zal Honger De Wereldbevolking Beïnvloeden?
Laitman.nl Artikel: De Voedselcrisis Herinnert Ons Aan de Voorwaarde Die De Thora Stelt: Verenigt U Of Gaat Ten Onder
Laitman.nl Artikel: De Hoorn Van De Messias Is Een Oproep Tot Eenheid

Engelstalig:
Laitman.com Post: The World Bank Brings Attention to the Global Food Crisis

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Waarom Lijdt Een Miljard Mensen Honger Als De Aarde Zelfs Meer Mensen Kan Voeden… Laitman.nl Artikel: Enkel Een Vonk Van Het Hoogste Licht Zal De Wereld Corrigeren Laitman.nl […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed