Laat Je Niet Bedonderen Door Het Stijgen Van De Markt

laitman_2009-03_8080Twee vragen die ik ontvangen heb over de toekomstige toestand van de economie:

Vraag: Waar baseert u uw uitspraak dat we in een nieuwe wereld leven op? Er is dus een crisis, maar de economen zeggen dat we er binnen korter dan een jaar al weer uit zullen komen.

Mijn Antwoord: Als ze zo’n goede inzicht hadden gehad in de toekomst, dan zouden we ons vandaag niet in een dergelijke beproeving bevinden. Iedereen is “slim” als ze terug kijken naar het verleden. Maar als de situatie de bodem raakt, begint iedereen hun observaties en analyses aan te bieden. Waarom hebben ze ons niet voor de tijd gewaarschuwd voor het gevaar, zodat we alles op tijd hadden kunnen corrigeren?

Dezelfde mensen die ons deze problemen bezorgd hebben, vertellen ons nu dat welvaart maar een paar jaar verder is. Maar het feit blijft dat niemand weet hoe het leven over een paar jaar eruit zal zien. En zelfs nu, tijdens de crisis, zijn ze allerlei nieuwe manieren aan het bekokstoven om er van te profiteren. Met alle fluctuaties van de markt, zijn ze ons gewoon aan het voorliegen. Ze gebruiken deze dalingen en faillissementen om door te gaan met geld te verdienen.

Waar is de huidige markt stijging opeens vandaan gekomen? Waarom is de markt in vredesnaam aan het stijgen? Ze blazen de bel alleen maar nog meer op. Er is hier geen oplossing voor. We zijn simpelweg aan het onthullen dat we nu in een nieuw systeem van wetten bestaan.

Vraag: Is dit hoe de economie werkt? Door te stijgen en in te zakken?

Mijn Antwoord: De economie werkt niet op deze manier. De economie is geen wetenschap, maar een weerspiegeling van de verbindingen tussen ons. Het zal zijn wat we er van maken. Op dit moment is het op ons egoïsme gestaafd, ook al begrijpen we dit nog niet. We stellen simpelweg contracten op en hebben allerlei soorten relaties om te verzekeren dat iedereen zal profiteren, slagen en elkaar zal uitbuiten. En het feit dat iemand een nieuw spel heeft bedacht, betekent niet dat de crisis over is, en alles weer normaal is.

Over een half jaar, zullen we zien dat de huidige kalmte, rust en misschien zelfs het stijgen, dat de economen naar voren brengen, alleen een subtielere manier is om door te gaan met het geld te stelen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Life Is Pushing Us Into a Higher Dimension
Laitman.com Post: Where Did Obama’s Billions Go?
Laitman.com Post: Will a New Morality Save the World from Collapse?
Laitman.com Post: Leaders Are Realizing What Can Help Us Out of the Financial Collapse

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed